.jpg)
Malzemeler
- 4 adet küçük elma
- 1 çay br simit kokusu
- 1 su br sıvı yağ
- 1 pk vanilya
- 1 pk kabartma tozu
- 3 yumurta
- 4 br un
- 1/2 su br portakal suyu
- 1/2 su br havuç suyu
Tarif
Öncelikle elmalar rendelenir. Yumurta ve şeker köpük kalmayana dek çırpılır. Diğer malzemeler eklenip karıştırılır. yağlanmış ve unlanmış kek kalıbına bu karışım dökülür.
Pişirme Süresi : 170 derecede 55 dk yeterlidir
1 yorum:
zumo cum. kek de üstüne yok.
sabah sabah diette olmama rağmen bi nefeste yemiştim kekinden ii dilim. hatırlıyorum.
ellerine sağlık..
nolur banada öğret. çekirgen olmak istiyorummm:)
Yorum Gönder