Bruschetta

11 Nisan 2010 Pazar

Malzemeler
  • 5-6 adet salkım domates
  • Sızma zeytinyağı
  • Tuz
  • Karabiber
  • Nane
  • Zevkinize göre çok ince ve çok kalın olmayan ekmek
  • Sarımsak

Tarif

Biraz yatay (45 derecelik açıyla) ekmekler ne çok ince ne de çok kalın olacak şekilde dilimlenir. Dilimlerin her iki tarafı bir tavada pembeleştirilir. İçinde 2-3 diş sarımsak bekletilmiş sızma zeytiyağı ekmeğin bir tarafına sürülür ve üzerine domatesli karışım konur. Bu karşımı domatesleri küçük küçük doğrayıp biraz tuz ve karabiber ardından da zeytinyağı ve incecik kesilmiş nane ya da fesleğen ekleyerek hazırlayabilirsiniz.

0 yorum:

Related Posts with Thumbnails

krikkrak Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino